50 Yıl İzzet Baysal Ortaokulu

Vizyon: Türk milletinin kültürel değerlerini benimseyen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına sahip çıkan, insan haklarına saygılı ve insanlığın ortak mirasını koruma bilincine ulaşmış, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin ortağı olmaya aday; düşünen, soran ve sorgulayan, öğrenmeyi, öğrendiklerini kullanabilmeyi ilke edinmiş bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur.

Misyon: Temel hedefimiz olan en iyi olma duygusunu her zaman canlı tutmak, toplam kalite yolculuğunda öncü olmak, öğrendiklerimizi ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için kullanmak, bizi biz yapan bilinci oluşturmak misyonumuz olacaktır.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama : 08:45 Ders Bitiş : 15:15
Isınma: Doğalgaz.
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Her yıl sayısız il içi , il dışı turnuvalara katılım sağlanmakta ve 10 larca kupa ile dönülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Her yıl Tubitak 4006 yapılmaktadır. 2020 yılında Teknofest yarışmasında İnsanlık Yararına Sosyal İnavasyon Kategorisinde finallerde mücadele edilmiştir.
Proje Çalışmaları: "Küresel Isınmanın İklim ve Çevre Üzerine Etkileri " Konulu e-Twining Projesi devam etmektedir.

WEB - https://50yilizzetbaysalortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mah. Vardallı Sk. No8 Merkez/ BOLU 14100

Öğretim Şekli :Normal.

Yerleşim Yeri - Bahçelievler Mahallesi Vardallı Sokak Merkez / BOLU

Adres - Bahçelievler Mah. Vardallı Sk. No8 Merkez/ BOLU 14100

Ulaşım Otobüs Terminaline 1 km. uzaklıktadır.Merkezi konumdadır.Her türlü ulaşım kolaydır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bolu - Merkez.